Despre mine

SA1 - colorM-am născut la Bod – Brașov în anul 1981. Copilăria, alături de cele 3 surori, mi-am petrecut-o în satul natal Bod, iar primii pași pe meleagurile învățăturii i-am urmat tot în localitatea natală, la Școala Generală. Am urmat apoi Colegiul Tehnic “Remus Răduleț” la Brașov și tot la Brașov am absolvit Facultatea de Matematică – Fizică(specializarea Fizică – Chimie) a Universității Transilvania.

Am debutat in carieră ca Specialist Relații cu Clienții în cadrul Vodafone România în anul 2004. Ulterior, tot în cadrul Vodafone România, am ocupat funcțiile de Consultant Vânzări(2005 – 2006), Specialist Vânzări(2006 – 2011) și  Manager de Dezvoltare Regională(2011-2016).

Sunt căsătorit și alături de soția mea, Cristina(tot din Bod) avem un băiețel – Teodor Constantin, cu care Dumnezeu ne-a umplut viețile.

Pe 01 Mai 2010 am înființat și lansat organizația non-guvernamentală “proBod” alături de un grup de prieteni inimoși, cu scopul de a da un impuls societații civile la nivelul comunei Bod. Mă simt onorat că am purtat responsabilitatea funcției de Președinte și Membru Fondator al acestei organizații de la înființare până în anul 2016.

Cariera mea politică a început în anul 2012 când m-am înscris în Partidul Democrat Liberal(PDL) deținând funcția de Președinte al organizației locale Bod. După fuziunea PDL – PNL, în anul 2015 am deținut în cadrul Noului Partid Național Liberal(PNL) funcția de: co-Președinte al organizației locale Bod.

Pe linie administrativă, în urma alegerilor locale din iunie 2012, am deținut funcția de Consilier Local în cadrul Consiliul Local Bod.

Începând cu 5 iunie 2016 am fost ales Primarul comunei Bod din postura de independent.